Bouwcontrol Nederland - specialist in energiebesparing en gecertificeerd adviseur

Wij voorzien een kantoor, bedrijf, winkel of woning van een verplicht energielabel.
Industrieweg 12J, 5753 PC Deurne  085-0188 488

Search

DIRECT CONTACT 085-0188 488
Wanneer u zich veel bezig houdt met bedrijfs onroerend goed dan weet u ongetwijfeld dat bij verhuur en verkoop een energielabel nodig is. Toch hebben we gemerkt dat de precieze regels voor veel personen nog erg onduidelijk zijn. Voor welk gedeelte van het pand moet er nu precies een energielabel aangevraagd worden en wie is daar uiteindelijk verantwoordelijk voor. Om deze reden geeft Bouwcontrol Nederland vanaf heden kosteloos presentaties op locatie. 

Vanaf heden geeft Bouwcontrol Nederland kosteloos presentaties op locatie over het energielabel voor gebouwen. Wij hebben namelijk gemerkt dat er nog vrij veel onduidelijk is over de wetgeving rondom het energielabel. In een korte presentatie van ongeveer een half uur behandelt een adviseur van Bouwcontrol Nederland onder andere de huidige wetgeving en wanneer een gebouw nu wel of juist niet labelplichtig is. Daarnaast zetten we de voordelen van het energielabel nog eens op een rijtje.

Wanneer is dit iets voor u of uw bedrijf?
  • u bezit, beheert of verhuurt en verkoopt bedrijfs onroerend goed
  • u wilt graag precies weten hoe de regelgeving in elkaar zit, hetzij voor uzelf, hetzij om eventuele klanten te kunnen informeren
  • u bent met een groep van minimaal 5 personen
Bouwcontrol Nederland verzorgt de benodigde materialen, zoals informatieboekjes en eventueel een laptop wanneer een powerpointpresenatie gewenst is. In dit geval moet een beamer geregeld worden door het aanvragende bedrijf.

Iets voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden