Bouwcontrol Nederland - specialist in energiebesparing en gecertificeerd adviseur

Wij voorzien een kantoor, bedrijf, winkel of woning van een verplicht energielabel.
Industrieweg 12J, 5753 PC Deurne  085-0188 488

Search

DIRECT CONTACT 085-0188 488

Uw ideale partner, Indien u van plan bent te gaan kopen, verkopen, bouwen of verbouwen bent u bij BouwControl Nederland aan het juiste adres.

Wij dragen zorg voor alle werkzaamheden die gepaard gaan met de verbeterplannen voor uw woning. Of het nu gaat om een aanpassing aan de badkamer, vochtdoorslag of een complete aanbouw, wij van BouwControl Nederland staan klaar om U te ondersteunen. Jarenlange ervaring op de werkvloer gecombineerd met terdege studies garanderen u van een optimaal resultaat.

Ook als U een woning wilt aankopen of verkopen is het belangrijk een bouwkundig rapport te laten maken. Een bouwkundig rapport bij aan- en verkoop van een object geeft een beeld van de staat van het desbetreffende object. Als koper voldoet u niet alleen grotendeels aan uw onderzoeksplicht zoals beschreven in het Nieuw Burgerlijk Wetboek 7:17, maar heeft u ook een gedegen rapportage in uw bezit zodat u ook weet wat u koopt.

Als u de verkoper bent van een onroerende zaak heeft u een meldingsplicht van alle mankementen van het te verkopen object. Met een bouwkundig rapport van BouwControl Nederland komt u uw verplichting na. Tevens geeft een dergelijk rapport een potentiele koper zekerheid en kan een verkoopproces aanzienlijk worden versneld.

BouwControl Nederland verzorgt ook voor de verkopende partij een bouwtechnische keuring. Zo kunt u direct een bouwkundig rapport voorleggen aan uw potentiële kopers, dit voorkomt wachttijden en zult u als verkoper een goede stap zetten richting een daadwerkelijke verkoop. Ook voorkomt u hiermee vervelende juridische problemen bij eventuele (verborgen) gebreken achteraf.

Aankoopkeuring

Een bouwtechnische keuring brengt voor u als koper bepaalde zekerheden met zich mee. BouwControl Nederland adviseert u over de technische staat van de woning. Niemand zou graag een woning kopen die na aankoop in slechte staat blijkt te zijn. Het is van belang voor de aankoop te weten in welke staat het pand bouwkundig verkeertnen hoe het pand is onderhouden. Als u dit van te voren weet, kunt u eenvoudiger over de prijs onderhandelen en weet u direct waar u aan toe bent. 

NHG keuring

Voor het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie is het soms noodzakelijk een bouwtechnisch onderzoek uit te voeren volgens de richtlijnen van de NHG. Deze keuring mag echter alleen worden verzorgd door een erkend bureau. Rapportage van BouwControl Nederland wordt volkomen geaccepteerd. 

Vraag hier uw offerte aan! Wij hanteren zeer scherpe tarieven.